Σχετικά με εμάς

H εταιρία «ΠΝΟΗ» είναι μία νέα, δυναμική, Ελληνική εταιρία τροφίμων που συνδυάζει καινοτόμες ιδέες με τη φιλοσοφία της μεσογειακής διατροφής, εναρμονισμένη με τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Οι άνθρωποι της εταιρίας με περηφάνια σας παρουσιάζουν υλοποιημένη την πρώτη καινοτόμα ιδέα τους, τις μοναδικές «ΣΑΛΑΤΕΣ ΠΝΟΗ»!

Πρόκειται για μια σειρά «έξυπνων» σαλατών, μία νέα ιδέα που φιλοδοξεί να γίνει συνώνυμο της υγιεινής και επιλεκτικής διατροφής.

Αρχικά οι καταναλωτές περιέγραψαν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους για μια ισορροπημένη διατροφή, νόστιμη και υγιεινή ενσωματωμένη στο πλαίσιο του σύγχρονου ρυθμού της καθημερινής ζωής, όπου ο χρόνος είναι περιορισμένος.

Στην συνέχεια οι έμπειροι Σεφ μας συνέθεσαν συνταγές εμπνευσμένες από την αυθεντική παράδοση της Μεσογειακής διατροφής συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο συστατικά όπως σιτηρά, όσπρια, αφυδατωμένα λαχανικά, μπαχαρικά, κ.α. δημιουργώντας νέες, εκπληκτικές και πρωτότυπες γεύσεις. 

Τέλος, άνθρωποι καταξιωμένοι στο κλάδο της Τεχνολογίας Τροφίμων, επέλεξαν τα καλύτερα συστατικά, όλα υψηλής ποιότητας, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά τους χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα.

«Υγιεινή, γευστική, καθημερινή σαλάτα»

«Έτοιμη για μαγείρεμα – Τρώγεται ζεστή ή κρύα»

Γιατί σαλάτες PNOE;

  • Παρασκευάζονται εύκολα και γρήγορα - μέσα σε μόλις 7-10 λεπτά έχετε στο πιάτο σας μία θρεπτική, νόστιμη σαλάτα. 
  • Υψηλή διατροφική αξία – Υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες, πηγή πρωτεϊνών, πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο / αλάτι.
  • «Υγιεινές» - δεν περιέχουν συντηρητικά.
  • Συνταγές Gourmet - μερικά από τα συστατικά των σαλατών δεν είναι εύκολα διαθέσιμα σε ένα σπίτι.  Θα χρειαστείτε χρόνο να ψάξετε για τα διαφορετικά και ειδικά υλικά που χρειάζονται για να προετοιμάσετε μία special σαλάτα - H εταιρία «ΠΝΟΗ» σας την προσφέρει έτοιμη στο πιάτο σας.
  • Υψηλής ποιότητας αποξηραμένα συστατικά -  Όλα τα συστατικά είναι της υψηλότερης ποιότητας και όλα τα λαχανικά διατηρούν σε μεγάλο βαθμό την αρχική τους μορφή - (όχι σε μορφή σκόνης).
  • Μια παλέτα γεύσεων και αρωμάτων - είναι διαθέσιμες σε διαφορετικές γεύσεις  (π.χ. "πικάντικη", "δροσερή", κ.α.)  ώστε να ικανοποιούνται όλες οι  γευστικές επιθυμίες.
  • Οικονομική, πριν το μαγείρεμα 160gr ➡ μετά 500+gr -  μία συσκευασία περιέχει τρεις (3) πλήρεις μερίδες.
  • Αποθήκευση - μπορούν εύκολα να συντηρηθούν στη συσκευασία τους για 24 μήνες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. 

Οι προδιαγραφές των προϊόντων "ΠΝΟΗ" είναι σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα.  Με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας και την εφαρμογή αυστηρών ποιοτικών ελέγχων, διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι απόλυτα ασφαλή.

«Τόσο Απλή  &  Τόσο Νόστιμη Σαλάτα»

Μπορεί να καταναλωθεί είτε ως κύριο είτε ως συνοδευτικό